ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η οικογένεια που συνελήφθη για τη μεγάλη χασισοφυτεία

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, ύστερα από την απολογία τους στον Ανακριτή Λάρισας, τα μέλη της οικογένειας που κατάγονται από την Αλβανία και συνελήφθησαν μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που αποκάλυψε χασισοφυτεία – μαμούθ στην περιοχή «Γκουντουμάνι» της Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου.

Μετά την απολογία των τριών ατόμων, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι με τους όρους ο 60χρονος να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και η 48χρονη σύζυγός του με τον 23χρονο γιου τους από μία φορά το μήνα.

Κατασχέθηκαν 3.680 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,6 μέτρα και συνελήφθησαν τρία άτομα εκ των οποίων ένας ως ιθύνων νους των καλλιεργούμενων δενδρυλλίων κάνναβης, πρόκειται για έναν 60χρονο κάτοικο Λάρισας, μαζί με την 48χρονη σύζυγό του και τον 23χρονο γιο τους. Επίσης ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 4 ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ως προς τις δύο φυτείες που εντοπίστηκαν, αυτές εκτείνονταν σε 2 διαζώματα, καλύπτοντας δασική έκταση περίπου – στρεμμάτων.Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσδοκώμενο χρηματικό όφελος από τη συγκομιδή, υπολογίζεται άνω των 10.000.000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από την φυτεία:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες