ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μετά τον σάλο περισυνέλλεξαν στον Πλαταμώνα τον σκύλο που επιτέθηκε και δάγκωσε άσχημα Λαρισαίο, τραυματίζοντάς τον (φωτο)   

Το άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην «καρδιά» του Πλαταμώνα με τον σκύλο που δάγκωσε και τραυμάτισε Λαρισαίο o οποίος έπινε το ποτό του σε μπαρ της περιοχής, έχει θορυβήσει πολύ κόσμο, ωστόσο, θα πρέπει να μην υπάρχει πλέον ανησυχία, διότι ο δήμος κινητοποιήθηκε άμεσα και περισυνέλλεξε το αδέσποτο σκυλί.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο αδέσποτο μαζί με άλλα τρία σκυλιά περιφέρονται στον Πλαταμώνα, αλλά δεν είχαν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα συνηθίζουν να κυκλοφορούν στις καφετέριες ή στην παραλία με τους περαστικούς σε αρκετές περιπτώσεις να τα ταΐζουν ή να παίζουν μαζί τους. Οι καφετέριες της περιοχής όπως και ειδικά η συγκεκριμένη που έλαβε χώρα το ατυχές περιστατικό, λαμβάνανε τα μέτρα τους ωστόσο, δεν είχε συμβεί μέχρι το Σάββατο το βράδυ παρόμοιο περιστατικό, το οποίο εξέπληξε τόσο το προσωπικό και την ιδιοκτησία του café-bar, όσο και τους θαμώνες.

Το συγκεκριμένο όμως λευκό σκυλί σύμφωνα με μαρτυρίες στο onlarissa.gr, το τελευταίο διάστημα ήταν το μόνο που παρουσίαζε ενίοτε επιθετική συμπεριφορά από όλη την υπόλοιπη αγέλη και κυρίως σε άλλα δεσποζόμενα σκυλιά.

Η υπηρεσία του δήμου απομάκρυνε από την περιοχή το σκυλί φροντίζοντας να το στείλει σε δομή για την περίθαλψη του.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες