ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο: Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν να κλέψουν το αυτοκίνητο της μοιραίας καταδίωξης!

Μεθοδολογία που παραπέμπει σε καλά οργανωμένη σπείρα κλοπής αυτοκινήτων καταγράφεται στην περίπτωση της αιματηρής καταδίωξης έξω από τη Λάρισα, που κόστισε τη ζωή σε έναν 20χρονο Σύριο, ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας μεταλλικών κατασκευών “GG METAL CONSTRUCTION” στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο και εδρεύει στο Γαλάτσι της Αττικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το όχημα το οποίο αποκτήθηκε προ ολίγων ημερών και μόλις χθες εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας, ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του βασικού μετόχου της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, όλα έγιναν σήμερα τα ξημερώματα και σε μόλις τέσσερα λεπτά! Στις 5.44, συνολικά τρία άτομα προσέγγισαν το λευκό Nissan Navara και τέσσερα λεπτά αργότερα είχαν καταφέρει – παρότι ήταν αυτόματο – να το διαρρήξουν, να το θέσουν σε λειτουργία και να εξαφανιστούν!

Δείτε το βίντεο:

ΤΟΝ «ΠΡΟΔΩΣΕ» Ο ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του κλεμμένου οχήματος από τον πομποδέκτη χρέωσης στα διόδια, καθώς ο ιδιοκτήτης είδε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των χρεώσεων, τις κινήσεις του. Ακολούθως ενημέρωσε την αστυνομία για να ακολουθήσει η μοιραία καταδίωξη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες