ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαίος ποδηλάτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών – Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο για μία… παρατήρηση!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας Λαρισαίος χθες τα ξημερώματα επί της οδού 31ης Αυγούστου στη Λάρισα.

Όπως καταγγέλλεται στο onlarissa.gr, o άτυχος άντρας που επέβαινε σε ποδήλατο έχει στοχοποιηθεί όπως και άλλοι κάτοικοι της περιοχής από ομάδα νεαρών με παραβατική συμπεριφορά. Αποτέλεσμα είναι να δεχθεί επίθεση και να εγκαταλειφθεί αιμόφυρτος!

Αναλυτικά η καταγγελία: «Θέλω να καταγγείλω την αγανάκτηση των κάτοικων των ευρύτερων περιοχών του Αγίου Κωνσταντίνου και του κέντρου καθώς ομάδα ενήλικων – εξωσχολικών με ορμητήρια τα σχολεία των περιοχών αυτών – όταν οι μονάδες αυτές είναι κλειστές και κυρίως τις βράδυνες ώρες – έχουν στοχοποιήσει συμπολίτες μας μετά από μία παρατήρηση που είχε γίνει πολύ πριν καιρό.

Συγκεκριμένα, νεαρός ποδηλάτης της περιοχής δέχτηκε τα ξημερώματα της Τέταρτης απρόκλητη επίθεση από άνανδρη ομάδα ατόμων περίπου 19-25 ετών στην οδό 31ης Αυγούστου αυτή τη φορά από άτομα με μηχανάκια, τα οποία αφού στοχοποιησαν ως γνωστό της περιοχής τον ακολούθησαν και προέβησαν σε εγκληματική επίθεση ενάντιων του παρατώντας τον επίσης αιμόφυρτο.

Καταγγέλλεται πως η ομάδα αυτών των παραβατικων στοιχείων στη Λάρισα ντύνεται το ίδιο (σκουρόχρωμα συνήθως) και έχει το ίδιο στυλ, με σκοπό τον μη εντοπισμό της από τις αρχές, άλλα οι εμπλεκόμενοι κάτοικοι και κυρίως περίοικοι διαμηνύουν πως θα κάνουν τα πάντα για να οδηγηθούν οι δράστες των απρόκλητων επιθέσεων των κάτοικων του Αγίου Κωνσταντίνου στη δικαιοσύνη». (φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες