ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πλήθος «γαλάζιων» στελεχών στη Λάρισα υποδέχτηκε τον Χαρδαλιά: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ασφαλής αυτοδυναμία, σταθερή κυβέρνηση» (φωτο – βίντεο)

Μια μεγάλη περιοδεία κάνει από το πρωί της Κυριακής στην ΠΕ Λάρισας κλιμάκιο της ΝΔ, με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά και την Σοφία Ζαχαράκη, οι οποίοι έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τα τοπικά «γαλάζια» στελέχη.

Μετά την επίσκεψη σε Ελασσόνα, Λιβάδι, Αμπελώνα και Μακρυχώρι το κλιμάκιο έφτασε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα όπου ο Νίκος Χαρδαλιάς συνομίλησε με νέα και παλιότερα στελέχη, ενώ τη Λάρισα δεν επισκέφθηκε η Σοφία Ζαχαράκη καθώς έπρεπε να φύγει για την Κύπρο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε σε δηλώσεις του: ««Είμαστε από το πρωί στην όμορφη Λάρισα, Ελασσόνα, Λιβάδι, Αμπελώνα, Μακρυχώρι, χωριό χωριό, πόρτα πόρτα, δίνουμε τον δικό μας αγώνα και βρισκόμαστε με ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν στην κάλπη και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Το κυριότερο όμως είναι πως καλούμε εκείνους που μπορεί να έκαναν στις πρώτες εκλογές μία άλλη επιλογή, να έρθουν τώρα μαζί μας και να ενώσουν τις δυνάμεις μαζί μας στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. Οι εκλογές αυτές έχουν ένα διακύβευμα το οποίο δεν είναι κομματικό, είναι εθνικό, αφορά την πατρίδα μας, τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες παλεύουμε.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: ασφαλής αυτοδυναμία, σταθερή κυβέρνηση για την Ελλάδα μας, να πάμε σταθερά μπροστά, τολμηρά».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες