ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κέλλας στο onlarissa.gr: Πρώτη φορά αξιωματική αντιπολίτευση κατέβηκε σε εκλογές χωρίς απολύτως κανένα πρόγραμμα (βίντεο)

«Ο κόσμος άκουσε αυτό που του είπαμε, να σκεφθεί, να θυμηθεί, να κρίνει και να συγκρίνει και από το αποτέλεσμα νομίζω ότι το έκανε». Με αυτή τη φράση ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας ερμηνεύει το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «δεν έκανε απολύτως τίποτε στην παρελθούσα τετραετία, είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνουμε στις εκλογές με αξιωματική αντιπολίτευση χωρίς απολύτως κανένα πρόγραμμα», αλλά και πως «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μία διαρκής τοξικότητας. Στα τέσσερα αυτά χρόνια που περάσαν δε συνέβαλε με καμία θετική πρόταση. Αντιθέτως καταψήφισε ό,τι έφερνε η κυβέρνηση στη βουλή και αναφέρομαι σε μεγάλες συμβάσεις στρατηγικής σημασίας με τις ΗΠΑ, με τη Γαλλία, με το Ισραήλ, τα καταψήφισε όλα».

Για την προσωπική του πρωτιά εξήγησε πως «όλα αυτά τα χρόνια που πολιτεύομαι κατάφερα και δημιούργησα μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Στάθηκα στο πλευρό τους όπου ήταν ανάγκη και πολιτεύτηκα με γνώμονα ένα πράγμα: Μόνον την αλήθεια. Προτιμούσα να είμαι στον κόσμο δυσάρεστος, παρά να είμαι αρεστός. Ήθελα όμως να είμαι χρήσιμος».

Συμφώνησε με την άποψη πως το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. της 21ης Μαΐου είναι το πλέον ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών λέγοντας πως «αυτό είναι πολύ καλό για τη Λάρισα και για τη Νέα Δημοκρατία γιατί έτσι καταφέραμε με υγιή ανταγωνισμό, σε άριστο πολιτισμικό επίπεδο να φέρουμε τα ποσοστά του κόμματος στα επίπεδα που τα φέραμε».

Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, σημείωσε ότι «είναι εκ του μηδενός, η κάλπη είναι άδεια και θα πρέπει να ξαναγεμίσει… Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε το ποσοστό μας. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι η πτώση είναι συγκεκριμένη, δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα…» ενώ για τη «μάχη» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση, εκτίμησε πως «γι’ αυτές τις εκλογές δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει δραματικά η κατάσταση… όμως η συνέχεια για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ακόμη δυσκολότερη γιατί μετά μία μεγάλη ήττα υπάρχει γκρίνια, υπάρχει εσωστρέφεια…»

Δείτε τη συνέντευξη στον Απόστολο Ράιδο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες