ΛΑΡΙΣΑ

Πρώτο βραβείο τραγουδιού σε πανελλήνιο διαγωνισμό για το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πλατυκάμπου

Το European School Radio διοργάνωσε και φέτος τον πανελλήνιο μαθητικό μουσικό και ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Κάντο ν’ ακουστεί 2023». Στο διαγωνισμό αυτό φέτος το θέμα ήταν: «Η νέα γενιά για την Ειρήνη» και συμμετείχαν σχολεία τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο, την Ομογένεια αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το Γυμνάσιο Πλατυκάμπου συνεχίζοντας την παράδοση συμμετοχής σε αυτό τον διαγωνισμό, σε συνεργασία με το Λύκειο Πλατυκάμπου, διαγωνίστηκαν στην κατηγορία των τραγουδιών. Οι μαθητές – μαθήτριες: Μπουγανοσοπούλου Ζωή ( σύνθεση – φωνητικά ), Μπαλαμπάνος Θάνος (στίχοι – φωνητικά ), Αποστολίδη Βασιλική (φωνητικά), Σουϊκλιώτη Μαρία (φωνητικά), Πιτσιάβα Μαρίνα (φωνητικά), Ξυδάκη Λίνα (φωνητικά), λειτουργώντας ως ομάδα, έγραψαν στίχους, τους μελοποίησαν και τους τραγούδησαν με ταλέντο και ευαισθησία.

Το τραγούδι με τίτλο «Holding on to hope» κέρδισε το 1ο βραβείο. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου στις 29 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ European School Radio. Εκτός από το καταφανές ταλέντο των παιδιών που συμμετείχαν, εμπνευστής και αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας ήταν η καθηγήτρια μουσικής του σχολείου κ. Παρασίδου Έλσα.

Οι διευθύνσεις των σχολείων, οι Σύλλογοι των καθηγητών και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Πλατυκάμπου – με ανακοίνωσή τους – συγχαίρουν όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας (μαθητές – μαθήτριες και καθηγήτρια) και εύχονται καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στη συνέχιση των δημιουργικών προσπαθειών τους που είμαστε σίγουροι ότι θ’ ακολουθήσουν, γιατί πράγματι διαθέτουν ξεχωριστό ταλέντο και μεράκι!

Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε στο κανάλι μας στο YouTube: https://youtu.be/wYtxoVSbMzM

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες