ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Θρήνος για τον 64χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο, είχε πάει να ψηφίσει – Σοβαρά νοσηλεύεται η σύντροφός του – 4η κηδεία στην οικογένεια σ’ έναν χρόνο

Τον Αχιλλέα Συμπίκο θρηνεί από την Κυριακή το Καστρί του Δήμου Αγιάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην περιοχή Ομορφοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο άτυχος 64χρονος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί όπου μετέβη να ψηφίσει. Μαζί του ήταν η σύντροφός του Αγγελική Λαγιοκάπα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο θανών ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η άσχημη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι η τέταρτη κηδεία στην οικογένειά του. Προηγήθηκαν των δύο γονιών του και του γαμπρού του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη, στις 2:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καστρί. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τη 1:30 μ.μ.

Δείτε φωτογραφίες από το δυστύχημα:

 

 

* φωτογραφίες Γιώργος Κουτσοκέρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες