Βασίλης Ζωγράφος

Σήμερα το ζητούμενο είναι η αντικειμενική ενημέρωση

Βγάζει μάτια η είδηση πως η ΝΔ ,μετά από απόφαση του Εφετείου Αθηνών υποχρεώνεται να καταβάλει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις σε 15 εργαζόμενες υπαλλήλους γραφείου και μέλη της, καθώς εργάζονταν με καθεστώς αδήλωτης εργασίας από το 2009 και απολύθηκαν άτυπα και παράνομα το 2016, όταν αποφάσισαν να διεκδικήσουν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Δηλαδή το κόμμα της ΝΔ για χρόνια απασχολούσε με “μαύρα” μεροκάματα εργαζόμενους! Το κόμμα της ΝΔ παραβίαζε για χρόνια το εργατικό δίκαιο και την εργατική νομοθεσία.

Αλλά δεν φτάνει η γυναίκα του Καίσαρα να φαίνεται τίμια, αλλά και να είναι!

Και η ΝΔ άλλη εικόνα είχε στη βιτρίνα της νοικοκυροσύνης, κι άλλη ήταν στην πραγματικότητα.
Αυτό το θέμα πέρασε από την μεγάλη πλειοψηφία των ΜΜΕ στα ψιλά. Αυτό λέγεται συστημική ενημέρωση. Είναι κατευθυνόμενη και κρύβουν την αλήθεια! Φυσικά με το αζημίωτο…..

Και δεν γίνεται από τη μία να διυλίζουν τον κώνωπα και από την άλλη να καταπίνουν την κάμηλο.

Ο,τι αφορά πολιτικό του ΣYΡΙΖΑ – Π.Σ. να γίνεται η τρίχα τριχιά, να κυριαρχεί το ψέμα, η δυσφήμιση, η διόγκωση των γεγονότων. Και από την άλλη ό,τι αφορά την ΝΔ και ιδιαίτερα τον κ.Μητσοτάκη, την Αγία Οικογένεια, να υπάρχει εμπάργκο στην πληροφόρηση, να εξαφανίζεται το γεγονός από την πλειοψηφία των ΜΜΕ και όχι μόνο η αλήθεια, αλλά και η είδηση.

Δεν γίνεται να είναι μείζονος σημασίας είδηση το κάπνισμα σε κλειστό χώρο, η παραβίαση του στοπ σε μια διασταύρωση από βουλευτή του ΣYΡΙΖΑ – Π.Σ., να παίζει στα δελτία ειδήσεων μια βδομάδα και η είδηση που είναι σοβαρότατη να εξαφανίζεται! Γιατί βγάζει μάτια είδηση πως η ΝΔ, μετά από απόφαση του Εφετείου Αθηνών, υποχρεώνεται να καταβάλει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις σε 15 εργαζόμενες υπαλλήλους γραφείου και μέλη της, καθώς εργάζονταν με καθεστώς αδήλωτης εργασίας από το 2009 και απολύθηκαν άτυπα και παράνομα το 2016. Πότε; Όταν διεκδίκησαν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.Τι ποιο φυσικό! Για τη ΝΔ απαράδεκτο και για την πλειοψηφία των ΜΜΕ και γιαυτό στην θάψιμο! Μη κακομαθαίνουν οι εργαζόμενοι και παίρνουν αέρα!

Ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και την υπόνοια την κάνουν πρώτη είδηση στο δελτίο ειδήσεων των 20:00. Ξεσκονίζουν σε βάθος δεκαετίας τα sosial media κάθε υποψήφιου, κάθε στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αναζητώντας κάποιο ψεγάδι.

Μην αναρωτιούνται οι έμποροι της ενημέρωσης γιατί ο κόσμος τους θεωρεί αναξιόπιστους και κατευθυνόμενους.

Μην αναρωτιούνται γιατί ο ελληνικός λαός δεν τους εμπιστεύεται και δεν βλέπει ειδήσεις.
Δεν γίνεται να σφυρίζεις αδιάφορα ,να κάνεις τον ανήξερο ,να μην βλέπεις μια είδηση που εκθέτει ανεπανόρθωτα το κόμμα της ΝΔ!

Η λίστα Πέτσα άφησε το αποτύπωμά της.

Αλλά εδώ έχουμε σοβαρές αποκαλύψεις για τους Πάτσηδες και τα λοιπά κοράκια της γαλάζιας πολυκατοικίας και τη δεύτερη ημέρα η είδηση εξαφανίζεται.

Εκεί κρίνεται η αξιοπιστία των ΜΜΕ. Να κάνουν το καθήκον τους, ανεπηρέαστοι από τα κέντρα εξουσίας.

Ζωγράφος Βασίλης, Συντονιστής ΝΕ Ν. Λάρισας και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες