ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Επαγγελματίας οδηγός σε ρόλο ντελίβερι κοκαΐνης στο κέντρο της πόλης – Πως έκανε τη διακίνηση σε μεγάλο αριθμό Λαρισαίων

Για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στο κέντρο της Λάρισας συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας Λαρισαίος.

Ένας εκ των συλληφθέντων – σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα – είναι επαγγελματίας οδηγός και σε ρόλο διανομέα φέρεται να διακινούσε κοκαΐνη με χρηματικό αντάλλαγμα με… κωδικοποιημένη παραγγελία ποσότητας, σε μεγάλο αριθμό Λαρισαίων. Στην κατοχή του βρέθηκαν έξι «βραχάκια» κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του δεύτερου συλληφθέντα – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – βρέθηκαν 153 περιτυλίγματα κοκαΐνης, ενώ σε κρύπτη βρέθηκε μισό κιλό κοκαΐνης. Συνολικά από τις έρευνες, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 634 γραμμάρια κοκαΐνης.

ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Χθες επίσης, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας μετά από έλεγχο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας συνέλαβαν έναν 41χρονο κάτοικο Καρδίτσας. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς φέρεται πως διακινούσε ποσότητες ηρωίνης σε Λάρισα και Καρδίτσα.

Έτσι σε έλεγχο που έγινε στο διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας, ο 41χρονος βρέθηκε να κατέχει μία σακούλα που περιείχε 604 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες