ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κούγιας: Ξαναγοράζω την ΑΕΛ – Η ξαφνική “ανάφλεξη” και η δήλωση “βόμβα”…

“Είμαι έτοιμος ακόμα και σήμερα να αγοράσω πάλι τις μετοχές του, αγνώμονος, Αχ. Νταβέλη, καταβάλλοντας σ’ αυτόν όσα χρήματα έχει διαθέσει μέχρι σήμερα για την ΑΕΛ σε 44 δόσεις”.

Αυτό δήλωσε αργά χθες τη νύχτα στην «Ελευθερία», ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, με αφορμή ανακοίνωση του νυν ιδιοκτήτη για την προχθεσινή παρουσία του στο AEL FC ARENA στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οι εκατέρωθεν δηλώσεις – φαίνεται πως- δημιουργούν ένα νέο τοπίο γύρω από την ομάδα και την προσπάθειά της για καλυτέρευση της θέσης της, αλλά απο-καλύπτουν και άγνωστες ακόμη (σε μη μυημένους στα αθλητικά πράγματα της πόλης) πλευρές της μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διαυγή και πλήρη ενημέρωση των Λαρισαίων φιλάθλων, των οπαδών της ΑΕΛ και εν τέλει της τοπικής κοινωνίας από το περσινό καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ξαφνική «ανάφλεξη», φαίνεται πως έχει υπόβαθρο και πιθανότατα συνέχεια. Αναλυτικά, η χθεσινοβραδινή πλήρης, δήλωση του Αλ. Κούγια, έχει ως εξής: «Μου μετέφεραν τη θλιβερού περιεχομένου δήλωση του αγνώμονος κ. Αχιλλέα Νταβέλη που με αφορά και θέλω να υποβάλω τα εξής ερωτήματα:

Πρώτον: για ποια καθήκοντα εκτός Λαρίσης μου εύχεται καλή επιτυχία και γιατί όχι για τα εντός Λάρισας; Δηλαδή την υποστήριξη της κατηγορίας για τα αείμνηστα δώδεκα θύματα της τραγωδίας του τρένου και για τους πέντε βαριά τραυματισμένους τους οποίους εκπροσωπώ στα δικαστήρια να έχω επιτυχία;

Ο άνθρωπος ή αγράμματος είναι ή εντελώς χαμένα τα έχει ή τα έχουν χαμένα εντελώς αυτοί που έγραψαν την ανακοίνωση και κακώς τους πληρώνει.

Δεύτερο: για ποιο πλήθος αναφέρεται, όταν στο γήπεδο ήταν τουλάχιστον 4.000 οπαδοί από τους οποίους δεκάδες ήταν στην εξέδρα που παρακολουθούμε τον αγώνα μαζί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και δεν έπαψαν να μου δίνουν συγχαρητήρια για τα όσα έκανα επτά χρόνια στη Λάρισα. Να μου αναφέρουν, με επικεφαλής τον κορυφαίο Λαρισαίο ζαχαροπλάστη το σύνθημα «Κούγια λένε και θα κλαίνε». Μαζί τους πέρασα ένα από τα ωραιότερα ποδοσφαιρικά απογεύματα βλέποντας στον αγωνιστικό χώρο ότι και οι έντεκα ποδοσφαιριστές ήταν δικά μου παιδιά τα οποία εγώ ανακάλυψα, εγώ πλήρωσα τις μεταγραφές τους από Διαγόρα, Πανιώνιο, Καβάλα, Τρίκαλα και δεν είδα ούτε ένα από τα «παλτά» που έφεραν στη Λάρισα οι Βενέτης και Ταυλαρίδης από την Αφρική και τη Νότια Αμερική, οι οποίοι χρυσοπληρώθηκαν να παίζουν.

Τρίτο ερώτημα: ήταν στο γήπεδο ή δεν ήταν ο Αχιλλέας, γιατί οι μόνοι που αποδοκίμασαν ήταν γνωστοί έμποροι και καμιά πενηνταριά παιδάκια που τους έδιωξα για να μην καταστρέψουν το Αλκαζάρ, το οποίο λόγω της καταβολής από μένα 600.000 ευρώ παίζει ο Νταβέλης χωρίς να βάζει ούτε ένα ευρώ.

Τέταρτον: από πού και ως πού ο δημιουργός αυτής της εκπληκτικής ομάδας που του παρέδωσα 32 Έλληνες παίκτες με τριετή, τετραετή και πενταετή συμβόλαια, αυτός που του χάρισε τις μετοχές, που του άφησε ένα από τα τελειότερα προπονητικά κέντρα, που του άφησε δύο από τα ωραιότερα πούλμαν -εκ των οποίων το ένα με αγορά από τον Πηλαδάκη- και μέρος από τα δικαιώματα αυτών των νεαρών παικτών, θα ανακοινώνει πότε θα έρθει στο γήπεδο, είτε σε αυτό που ανακατασκεύασε, δηλαδή το Αλκαζάρ, δίνοντας 600.000 ευρώ ή στο Ael Fc Arena που έδωσα δύο εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες ευρώ σε πέντε χρόνια.

Πέμπτη ερώτηση: Πήρε τίποτα χαλασμένα χάπια από το ΑΝIMUS και δεν γνωρίζει τα συμβολαιογραφικά έγγραφα τα οποία υπογράφει αυτός και ο αδελφός του ο εξαιρετικός πράγματι Γιάννης Νταβέλης, με τον οποίο έχω το 50% των δικαιωμάτων και μάλιστα με την υποχρέωση να διαπραγματευτεί την ενδεχόμενη μεταγραφή των Σουλούκου, Ανττωνόπουλου, Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη, Μαϊδανού, Ζησούλη, Μιλτιάδη, Νίνο, Τσουμάνη, Βλιώρα, Νινίκα και του Χατζή που πήρα μαζί μου στην Κόρινθο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αντί αυτής της εντελώς ανοήτου ανακοίνωσης καλά θα κάνει να μου πληρώσει τα περίπου 300.000 ευρώ που μου οφείλει, αφού η τελευταία καταβολή προς εμένα, ακόμα και χρημάτων τα οποία εισέπραξε για λογαριασμό μου, και καθυστερούν εδώ και τέσσερις μήνες. Δυστυχώς ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος. Από δικά του λεφτά ο συμπαθέστατος Αχιλλέας Νταβέλης έχει καταβάλει σε μένα πέντε μήνες 32.000 ευρώ, παρακρατεί αυτή τη στιγμή 100.000 ευρώ που εισέπραξε για λογαριασμό μου και φυσικά έχει καταβάλει για υποχρεώσεις τις οποίες ανέλαβε, οι οποίες δεν υπολογίστηκαν στο τίμημα, το ποσό των 600.000 ευρώ. Γιατί πληροφορήθηκα από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λαμπρογεώργο να ισχυρίζεται ότι έχει καταβάλει τρία εκατομμύρια ευρώ. Εγώ είμαι έτοιμος ακόμα και σήμερα να αγοράσω πάλι τις μετοχές καταβάλλοντας σ’ αυτόν όσα χρήματα έχει καταβάλει μέχρι σήμερα για την ΑΕΛ σε 44 δόσεις, όπως εγώ του πούλησα τις μετοχές μου, καταλήγει η δήλωση του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία – Σωτήρης Κέλλας

Φωτό: Κώστας Τσομάκος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες