ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τραγωδία στα Τέμπη: Στους συγγενείς των τραυματιών που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ δωρίζει τα χρήματα η Πάολα

Σύγχυση έχει προκαλέσει η απόφαση της γνωστής τραγουδίστριας Πάολα ότι τα χρήματα από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο μία από τις ημέρες που την Ελλάδα συγκλόνιζε η τραγωδία των Τεμπών θα τα έδινε ως δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, τα χρήματα που συγκέντρωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια, αποφάσισε να δοθούν στις οικογένειες των τραυματιών της τραγωδίας που εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Πρόκειται για συνολικά πέντε ασθενείς, ένα κορίτσι που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, σε σταθερή κατάσταση, ένα αγόρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποσωληνωμένο που ετοιμάζεται να εξέλθει για νοσηλεία σε κλινική, δύο ακόμη ασθενείς στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση.

Ήδη τρεις οικογένειες έχουν λάβει το ποσό που τους αντιστοιχεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία και με τις υπόλοιπες οικογένειες.

Θ.Τ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες