ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νέο σοκ στη Λάρισα: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο – Εξέπνευσε πριν πολλές ώρες, αλλά κανείς δεν είχε δει το αυτοκίνητο (φωτο)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στη Λάρισα και ειδικότερα στον δρόμο από Αμπελώνα προς Γιάννουλη στο ύψος του κέντρου «Αστέρας».

Ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες και «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα, ενώ είχε προσκρούσει τόσο σε δέντρο όσο και σε μαντρότοιχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο νεαρός οδηγός είναι 29 ετών, γεννημένος το 1994. Το τροχαίο σημειώθηκε πολλές ώρες πριν, αλλά για κακή του τύχη, κανείς δεν το είδε, καθώς το αυτοκίνητο δεν ήταν ορατό από τον δρόμο εύκολα. Η σορός του νεαρού βρέθηκε σε ακαμψία.

Ωστόσο λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, πατέρας και γιος που περνούσαν από το σημείο με αυτοκίνητο, ήταν παρατηρητικοί και εντόπισαν το αμάξι. Ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, αλλά πλέον ήταν αργά.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα τις πυροσβεστικής με 4 άνδρες για τον απεγκλωβισμό του νεκρού δυστυχώς οδηγού, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας τα οποία ρυθμίζουν αυτή την ώρα την κυκλοφορία.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες