ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Στα χέρια της δικαιοσύνης ο σταθμάρχης – Αμίλητος, δείχνοντας να τα έχει χαμένα πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται αυτή την ώρα, μεσημέρι Πέμπτης ο 59χρονος σταθμάρχης του ΟΣΕ, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε το μοιραίο λάθος με το κλειδί που δεν γύρισε στη σωστή θέση και έστειλε σε πορεία σύγκρουσης με εμπορική αμαξοστοιχία, την αμαξοστοιχία Inter City 62 στην οποία επέβαιναν κυρίως φοιτητές.

Ο 59χρονος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο Δικαστικό Μέγαρο, ειδικά στον πρώτο όροφο, ενώ εκκένωσε τρεις ορόφους.

Σε βάρος του 59χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαρύτατα αδικήματα. Ο εισαγγελέας αναμένεται ότι θα του απαγγείλει ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών από το οποίο προήλθε ως αποτέλεσμα θάνατος πολλών ατόμων, ένα αδίκημα με κακουργηματικό χαρακτήρα, που με βάση και την πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 291 Π.Κ.) επισύρει ποινές από 10 χρόνια κάθειρξη ως και ισόβια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, 59χρονος σταθμάρχης ήταν αμίλητος, επικρατούσε μια βουβαμάρα, ενώ έδειχνε τα έχει χαμένα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες