ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μενδώνη από Λάρισα: «Το Αρχαίο Θέατρο ολοκληρώνεται, στόχος μας να αποδοθεί σε χρήση το καλοκαίρι (φωτο – βίντεο)

Στη Λάρισα βρίσκεται από σήμερα το πρωί της Πέμπτης η υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, μια επίσκεψη που γίνεται στο πλαίσιο της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας.

Η υπουργός νωρίς σήμερα το μεσημέρι συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού συζητήθηκε μεταξύ άλλων η πορεία των εργασιών αποκατάστασης για το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, καθώς ο στόχος είναι αυτό να είναι λειτουργικό το συντομότερο δυνατό.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη σχετικά με το Αρχαίο Θέατρο, το έργο ολοκληρώνεται και στόχος μας είναι μέσα στην θερινή περίοδο να αποδοθεί σε χρήση», τόνισε η κα Μενδώνη, προσθέτοντας: «ήδη από το τρέχον Περιφερειακό Επιχειρησιακό πρόγραμμα επενδύθηκαν 7,5 εκατομμύρια».

Ο κ. Αγοραστός εξήρε την συνεργασία με την υπουργό, όπως το ίδιο επισήμανε και η κα Μενδώνη.

Ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, τόνισε: «Έχουμε την τιμή και την χαρά να έχουμε κοντά μας την υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, με την Λίνα ο Πολιτισμός βρήκε την διαδρομή του και βγήκε μπροστά. Μετά από πολλά χρόνια απραξίας στον Πολιτισμό, μετά από πρωτοβουλία της, εντάχθηκαν πάνω από 25 έργα, εμβληματικά, στην Θεσσαλία, με πολλή δουλειά και μεγάλη προετοιμασία, και με εξασφαλισμένη για πρώτη φορά χρηματοδότηση».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες