ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Δύο πολυθρόνες χημειοθεραπειών στις υπηρεσίες της Ογκολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου (φώτο)

Άλλες τέσσερις παραδόθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Παραδόθηκαν σήμερα το πρωί της Δευτέρας σε Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας συνολικά έξι πολυθρόνες χημειοθεραπειών για την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των Ογκολογικών Τμημάτων των νοσοκομείων.

Η αγορά αυτών των πολυθρόνων είναι το αποτέλεσμα των επιτυχημένων διοργανώσεων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας Παράρτημα Λάρισας, του Χριστουγεννιάτικου Gala καθώς και του Santa Run Nation Larissa.

Σε δήλωση ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης τόνισε πως “ευχαριστούμε την Αντικαρκινική εταιρία, την Πρόεδρο της κ. Ράνια Σουλτούκη και τους συνεργάτες της, που με τη δωρεά αυτή συμβάλλουν στο έργο που γίνεται Ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου μας. Η Ογκολογική κλινική του νοσοκομείου είναι πολύπαθη τα τελευταία χρόνια, χάρις όμως στο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό γίνεται μια υπερπροσπάθεια και είμαστε στις υπηρεσίες των ασθενών και τις απαιτήσεις της περιοχής. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεργασία, οι δωρεές που γίνονται είναι ένα μεγάλο “όπλο” για την προσπάθεια που γίνεται το Γενικό Νοσοκομείο να αλλάξει και να είναι όσο πιο κοντά μπορεί στους ασθενείς του νομού μας”.

Η Διευθύντρια της Ογκολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου κ. Γεωργία Λαμπροδήμου ευχαρίστησε την Αντικαρκινική Εταιρία για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια και επεσήμανε πως “μας ακούν και μας βοηθάν στον μέγιστο βαθμό. Όπως είπε και ο Διοικητής τα προβλήματα της κλινικής είναι πολλά τα τελευταία χρόνια, όμως πιστεύουμε πως με καλή συνεργασία πολλά από αυτά θα διορθωθούν σύντομα μέχρι ένα σημείο, έτσι ώστε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους καρκινοπαθείς του νομού μας”.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας παράρτημα Λάρισας κ. Ράνια Σουλτούκη ανέφερε πως η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία εδώ και 68 χρόνια είναι στο πλευρό όλων των ογκολογικών ασθενών και όλων των πολιτών όσον αφορά την πρόληψη αλλά και την έμπρακτη στήριξη. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς, χαράς και συγκίνησης. Ερχόμαστε να στηρίξουμε έμπρακτα με ειδικό εξοπλισμό για το Τμήμα Χημειοθεραπείας του Γενικό Νοσοκομείου Λάρισας, όπου πραγματικά δίνουν έναν τεράστιο αγώνα με πολλές ελλείψεις, πρέπει να κινητοποιηθούν οι πάντες για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους ασθενείς και να τους οδηγήσουμε στο πολύπαθο ταξίδι της αποθεραπείας τους”.

Δείτε φωτογραφία από την παράδοση των πολυθρόνων:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες