ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Υποψήφιος στη Λάρισα ο Κυριάκος Μητσοτάκης; – Τη μεθεπόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έρχεται στον κάμπο ο πρωθυπουργός

Για την μεθεπόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου «κλείδωσε» η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λάρισα, ενώ μαζί του όπως έχει από καιρό γράψει το onlarissa.gr θα είναι σειρά κορυφαίων υπουργών και κυβερνητικών στελεχών.

Το πρόγραμμά του θα είναι εξαιρετικά γεμάτο και όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνει και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Δεδομένη θεωρείται η ανοιχτή πολιτική ομιλία του κ. Μητσοτάκη που πιθανότατα θα γίνει στο κλειστό του Αλκαζάρ, αν και στο τραπέζι “έπεσε” και το κλειστό της Νεάπολης. Εκεί ο πρωθυπουργός θα δώσει το γενικό στίγμα ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Εξειδίκευση για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία, με παρουσίαση του «προγράμματος ανάπτυξης» αναμένεται να γίνει σε άλλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα είτε στο Λαογραφικό, είτε στο Διαχρονικό Μουσείο.

Κατά τα λοιπά, εξετάζονται διάφορες προτάσεις, μεταξύ αυτών ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί επιχειρήσεις, να εγκαινιάσει τον ανοιχτό χώρο στο Αλκαζάρ, το «στολίδι» που ολοκλήρωσε προ μηνών ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ;

Σε ότι αφορά το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Λάρισας, χθεσινή διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου έλυσε το γρίφο κατά τα εννέα ενδέκατα, κλείνοντας την τετράδα των γυναικών (διαβάστε εδώ).

Σε ότι αφορά τις δύο εναπομείνασες θέσεις, οι πληροφορίες του onlarissa.gr θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι και ο ίδιος υποψήφιος στη Λάρισα (πέραν της Αττικής και του Έβρου), την «καρδιά» του αγροτικού κόσμου της χώρας.

Κατά τα λοιπά, συνεχίζουν να ακούγονται τα ονόματα του οικονομολόγου και πρώην αναπληρωτή διοικητή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Χρήστου Πλιάτσικα και του απόστρατου Μπάμπη Τσιαπάλα. Μάλιστα ο τελευταίος έχει από καιρό προαναγγείλει την υποψηφιότητά του, λειτουργώντας και πολιτικό γραφείο στο κέντρο της Λάρισας.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες