ΛΑΡΙΣΑ

Κοπή πίτας και χοροεσπερίδα για την «Αρωγή» Αμπελώνα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στη ταβέρνα “ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ” η κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας και η χοροεσπερίδα του συλλόγου και της Μικτής Χορωδίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του συλλόγου κ. Κουκούλη Γεωργίου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους επισήμους, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του συλλόγου για το 2022. Αναφέρθηκε στις δράσεις αλληλεγγύης προς οικογένειες του Αμπελώνα που έχουν ανάγκη, στα σεμινάρια πρώτων βοηθειών – ΚΑΡΠΑ που διοργάνωσε ο σύλλογος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και το ΕΚΑΒ Λάρισας με τα οποία πιστοποιήθηκαν 160 Αμπελωνίτες στην παροχή πρώτων βοηθειών – ΚΑΡΠΑ, στην απόκτηση Εξωτερικού Απινιδωτή, προσφορά του Γραφείου του Πρωθυπουργού, που είναι εγκατεστημένος στο καφέ MASTER στον Αμπελώνα και στις σημαντικές εμφανίσεις της Μικτής Χορωδίας σε εκδηλώσεις με σημαντικότερη την συμμετοχή στην εκδήλωση του συλλόγου με τίτλο “1η Συνάντηση χορωδιών – Αφιέρωμα στα 200+1 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη”.

Τέλος, ο Πρόεδρος κάλεσε για άλλη μία φορά τους Αμπελωνίτες και τις Αμπελωνίτισσες και ειδικά τους νέους και τις νέες να πλαισιώσουν το σύλλογο και την μικτή χορωδία για να μπορέσουμε να κάνουμε τον Αμπελώνα μία πόλη με αλληλεγγύη και να αναβαθμίσουμε τα πολιτιστικά δρώμενα του Αμπελώνα

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Βουλευτή Λάρισας κ. Χαρακόπουλο Μάξιμο και τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Κόκουρα Ιωάννη.

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές τιμητικών πλακετών στους χορηγούς της μουσικής εκδήλωσης στις 10-9-2022, Papageorgiou Foods Service, ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ, ΦΑΚΑΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, CLEAN CARPET ΤΣΑΚΝΑΚΗ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ Α.Ε., EUROSAL ΨΥΡΡΑΣ Α.Ε., ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΦΕ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΚΑΦΕ DE TOX, ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ, SCANNER FM και TIRNAVOS PRESS.

Επίσης, έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στο Γυμνάσιο Αμπελώνα για την εθελοντική δράση με την συγκέντρωση τροφίμων και την προσφορά τους στο σύλλογο μας και στην κα Κρυσταλλίδου Πίστη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας για την συνεισφορά της στην απόκτηση Εξωτερικού Απινιδωτή από το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές του Νομού κ.κ. Κέλλας Χρήστος, Χαρακόπουλος Μάξιμος και Λιακούλη Ευαγγελία, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Κόκουρας Ιωάννης οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό με ευχές για την επιτυχία των σκοπών του συλλόγου και καλή και δημιουργική χρονιά, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος υποδομών κ. Δημότσιος Στέλιος, ο Αντιδήμαρχος Έργων και Αστικής Ανάπτυξης, κ Κατσαρός Χριστόφορος, ο πολιτευτής Λάρισας της Ελληνικής Λύσης κ Μπαλατσάς Νικόλαος, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τυρνάβου κ. Κόμπος Θωμάς, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνα κα Τσακνάκη Βούλα, οι τοπικοί σύμβουλοι Δημάκης Μάριος και Κουτούκα Μαρία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης , η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κα Βαρακλιώτου – Μπάσμπα Μαρία οι χορηγοί μας Τσακνάκης Αθανάσιος, Νικολακούλης Κωνσταντίνος, Σταυροπούλου Εύη από τον Scanner Fm, Μαλίτας Γεώργιος από το TIRNAVOS PRESS και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου και της Μικτής χορωδίας.

Χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Λάρισας κ. Κόκκαλης Βασίλης ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ακολούθησε η χοροεσπερίδα του συλλόγου με πολύ κέφι και χορό με την συνοδεία ορχήστρας και την γλυκιά και ζεστή φωνής της Μένης Στεργιούλα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες