ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Σημαντικό το αποτύπωμα της «Αρωγής» στην καθημερινότητα του Αμπελώνα

«Αφήνετε καθημερινά, με την πλούσια δράση σας, το δικό σας αποτύπωμα στην κοινωνία του Αμπελώνα. Από το μαγαζάκι της αλληλεγγύης και την χορωδία, μέχρι τη συνεργασία με τον εθελοντικό αιμοδοτικό σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” και τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών, αναδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο, την αξία της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της αγάπης και του εθελοντισμού».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά τον χαιρετισμό του στην ετήσια εκδήλωση του Φιλανθρωπικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα “Η ΑΡΩΓΗ”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Γιώργο Κουκούλη και τα μέλη του Συλλόγου για την πολυποίκιλη δράση τους στα δρώμενα του Αμπελώνα, τους κάλεσε να συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση και την ίδια αγάπη, το σημαντικό έργο τους, δηλώνοντας αρωγός σε κάθε προσπάθεια.

«Έχοντας ως σημαία τη λέξη “μαζί”, που είναι το “κλειδί” για να ενεργοποιήσετε όσο περισσότερους γίνεται στην αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο, η “ΑΡΩΓΗ” αποτελεί φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας σε μια σκληρή πραγματικότητα. Οφείλουμε, λοιπόν, να στηρίζουμε έμπρακτα κάθε ανάλογη πρωτοβουλία και να αντιληφθούμε όλοι, πως ακόμα και μια μικρή πράξη, που θα βελτιώσει ή θα αλλάξει την καθημερινότητα ενός πολίτη, είναι ικανή για να δημιουργήσει ένα σύνολο θετικών αλλαγών σε ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί, για να υπάρχει επόμενη μέρα για κάποιους, θα πρέπει να υπάρχει η σημερινή μέρα», ήταν ο χαρακτηριστικός επίλογος του κ. Κέλλα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες