ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Aυτά τα ακίνητα του Βασίλη Καραπιάλη στη Λάρισα βγαίνουν στο “σφυρί” σε λίγες μέρες (φωτο)

Ο Λαρισαίος παλαίμαχος της ΑΕΛ, διεθνής και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βασίλης Καραπιάλης έχει βρεθεί στο στόχαστρο των πλειστηριασμών.

Ο Καραπιάλης, παιδί φτωχής οικογένειας από τη Λάρισα, εκτός από την ΑΕΛ, άφησε εποχή για μια σχεδόν δεκαετία στον Ολυμπιακό, όπου μαζί με τον Δεληκάρη θεωρούνταν τα καλύτερα «δεκάρια» στην ιστορία του Θρύλου. Ακόμη και ως σήμερα αξιολογείται ανάμεσα στη «χρυσή λίστα» με τους καλύτερους παίκτες, μαζί με ονόματα όπως του Βασίλη Χατζηπαναγή και του Δημήτρη Σαραβάκου.

Αφότου κρέμασε τα παπούτσια του το 2000, παρέμεινε στον Ολυμπιακό ως σκάουτερ και προπονητής της ομάδας Νέων, ενώ αργότερα δημιούργησε δικό του αθλητικό κέντρο στο Χαλάνδρι, το «Καραπιάλης Club», το οποίο έπαψε να λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2019.

Δυστυχώς και αυτός ο σπουδαίος παίκτης, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους πλειστηριασμούς για ακίνητά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το newmoney.gr, το σφυρί έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει σε λίγες ημέρες, στις 22 Φεβρουαρίου 2023, με επισπεύδουσα την doValue για δύο διαμερίσματα και δύο θέσεις στάθμευσης, σε πολυκατοικία στη Λάρισα, που είχαν αγοραστεί το 1999. Τα διαμερίσματα εβδόμου ορόφου είναι 116,60 τ.μ., και 120,55 τ.μ. και βγαίνουν με τιμή εκκίνησης 125.000 ευρώ και 137.000 ευρώ, ενώ οι θέσεις στάθμευσης με 8.000 ευρώ η καθεμιά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες