ΛΑΡΙΣΑ

Καραλαριώτου σε εκδηλώσεις γυναικών: «Μας συνδέει η αλληλεγγύη και η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά»

Κοντά σε κάθε φορέα και σύλλογο που διακρίνεται για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, βρίσκεται η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, στηρίζοντας και ενισχύοντας διαρκώς και με κάθε τρόπο την πλούσια δράση τους για το καλό της κοινωνίας και των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτό η κ. Καραλαριώτου έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις κοπής πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, ο Φιλανθρωπικός Όμιλος Δ. Κιλελέρ « Αρωγή & Αλληλεγγύη» και οι «Φίλες της Αγάπης» στη Λάρισα, συγχαίροντας τις διοικήσεις των δραστήριων Συλλόγων για τις συνεχείς πρωτοβουλίες που λαμβάνουν -με ξεχωριστό τρόπο- για την στήριξη όσων έχουν ανάγκη βοήθειας αλλά και για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της κάθε περιοχής και στην ανάπτυξη δράσεων εξωστρέφειας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Αλληλεγγύη και προσφορά

Στους χαιρετισμούς της η Λαρισαία πολιτικός εστίασε στις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. «Μας συνδέει όλες το ενδιαφέρον, η αλληλεγγύη και η διάθεση για

ανιδιοτελή προσφορά. Όλοι μας είμαστε άτομα με όνειρα και ευαισθησίες. Προσφορά και αλληλεγγύη σημαίνει κάθε τι που κάνει ο άνθρωπος για να βελτιώσει τον κόσμο γύρω του και να «χρωματίσει» τη ζωή του. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς. Σε αυτή την πορεία χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους. Όλοι μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, απ΄ ότι ο καθένας μόνος του. Χρειάζεται συνέργεια και επιμονή. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έχουμε την ευκαιρία και ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη να συμπαρασταθούμε ηθικά και υλικά σε όσους έχουν ανάγκη, με αγάπη, αλληλοεκτίμηση και σεβασμό. Ο καθένας με το δικό του τρόπο να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια, να προσφέρουμε στον άνθρωπο, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Καραλαριώτου.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις δικές σας

Κλείνοντας την παρέμβαση της, η κ. Καραλαριώτου δεσμεύθηκε να συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις των αξιόλογων Συλλόγων και τη νέα χρονιά, απ όποια θέση ευθύνης και αν βρίσκεται: «Όλα αυτά τα χρόνια μας συνδέει μια βαθιά φιλία και μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας, αναπτύσσοντας πλούσια δράση στο χώρο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Παραμένουμε ενεργές με στόχο να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι στην κοινωνία, στον άνθρωπο. Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις δικές σας για να υλοποιηθούν και φέτος οι στόχοι που έχετε θέσει, έχοντας ως αφετηρία την αγάπη στον τόπο μας, την πίστη στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, τη διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο. Μαζί θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες