ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξέθαψαν βαρέλια με 71 κιλά χασίς σε χωριό της Λάρισας! (φωτο – βίντεο)

Κατόπιν συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, χθες το πρωί της Τετάρτης σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας (Κιπάρισσος), με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν εντός πλαστικών βαρελιών, θαμμένων στο έδαφος και κατασχέθηκαν:

• πενήντα (50) νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους -51.742- γραμμαρίων, καθώς
• και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -20- κιλών.

Οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν συνολικά στον χώρο και κατασχέθηκαν είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την περαιτέρω διακίνησής τους, ενώ δράστες στις εν λόγω υποθέσεις τυγχάνουν ο τότε συλληφθείς (27χρονος), ένας ακόμη Έλληνας άνδρας και άγνωστοι συνεργοί τους.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι από ενεδρεύοντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη στις 24-01-2023, το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, συνολικού βάρους -35- κιλών και -822- γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιτήρησης του σημείου από τους αστυνομικούς, κατελήφθη χθες ο συλληφθείς, ο οποίος μετέβη εκεί με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστο άτομο, το οποίο διέφυγε με το όχημα μετά την αποβίβαση του συλληφθέντος.

Οι προαναφερόμενες ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντος κατασχέθηκε -1- κινητό τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες