Απόλλων Λάρισας

Κατάθεση ψυχής από Στουρνάρα – Στα «βράχια» ο Απόλλωνας!

Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας εδώ και κάποιες εβδομάδες και έπειτα από τις διοικητικές αστοχίες σε πολλά επίπεδα έχει βρεθεί σε αγωνιστικό τέλμα.

Το ρόστερ έχει ξεμείνει από ποδοσφαιριστές και οι Μιχάλης Μπίζιος και Βαγγέλης Στουρνάρας έχουν μείνει να παλεύουν με «θεούς και δαίμονες». Ο… νέος μεγαλομέτοχος Κώστας Τσακίρης από το καλοκαίρι που ανέλαβε τα ηνία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ μονίμως πλήρωνε, αλλά οι «τρύπες» του «καραβιού» εν τέλει ήταν τόσο μεγάλες που το… ναυάγιο δύσκολα θα αποφευχθεί.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Απόλλωνας πήρε βαθμό σήμερα στην Φιλιππούπολη από τον Αλμωπό Αριδαίας, με τις κακές γλώσσες να κάνουν λόγο για τον τελευταίο βαθμό των «κυανόλευκων» για φέτος. Και αυτό διότι η ομάδα δεν θα κατέβει ξανά…

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Απόλλωνα κάνει λόγο για παίκτες ήρωες, για νεαρά αμούστακα αγόρια τα οποία έδωσαν και την ψυχή τους στα παιχνίδια αυτά και πως ήταν εκείνα που τον γύρισαν πίσω έπειτα από την παραίτηση που έθεσε μετά τον αγώνα στην Ηγουμενίτσα.

Ας ελπίσουμε έπειτα από όλη αυτήν την ιστορία να βγει για κάτι όμορφο για όλους, ανεξαρτήτου κατηγορίας και αποτελέσματος.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις