ΛΑΡΙΣΑ

Χόρεψαν και το διασκέδασαν οι γυμναστές κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον “Μύλο 1927”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το νομαρχιακό τμήμα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής του νομού Λάρισας στον “Μύλο 1927″ συμπληρώνοντας παράλληλα 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα επιστημονικά αθλητικά δρώμενα.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας, κ. Τσιτώτας Κωνσταντίνος, ανέφερε ότι πρωταρχικός σκοπός όλων των δράσεων είναι η προαγωγή και ανάπτυξη της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού και η καθιέρωση της ως μέσο προαγωγής της υγείας, η επιστημονική αναβάθμιση,κατάρτιση και επιμόρφωση των πτυχιούχων φυσικής αγωγής καθώς και η προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των συναδέλφων πτυχιούχων φυσικής αγωγής. Για την υλοποίηση όλων των επιστημονικών εκδηλώσεων η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας συνεργάστηκε με διάφορους φορείς ανάμεσα στους οποίους το Υπουργείο Παιδείας, το Υφυπουργείου Αθλητισμού, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Καλαμπάκας Κωνσταντίνος, Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κ. Αδαμόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών & Συντηρήσεων Υπαίθριων Χώρων, ο κ. Βούλγαρης Σωτήρης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Μαμάκος Αθανάσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τζατζάκης Φώτης, κ. Ξυνοπούλου Ελένη – Μαρίνα και κ. Παπαδημητρίου Βασίλης. Από τον χώρο της εκπαίδευσης η κ. Ζιάκα Βασιλική αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ο κ. Ζέρβας Νικόλαος αν. Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, η κ. Καραγιώργου Καίτη, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, ο κ. Γκόλτσιος Κωνσταντίνος, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Καρδίτσας, ο κ. Παπαποστόλου Δημήτρης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΄”Κωνσταντίνος Κούμας”, ο αιρετός του ΠΥΣΔΕ Λάρισας κ. Καρκαλής Νικόλαος, οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Λάρισας κ. Σίμος Βασίλης και κ. Λέτσιος Γιάννης.

Επίσης, ο δημοσιογράφος και μέλος της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ, κ. Κέλλας Σωτήρης, ο κ. Τζιατζιάς Μιχάλης, πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας, ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών γυμναστηρίων Λάρισας κ. Γκουγκουλιάς Σπύρος και πολλοί συνάδελφοι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής και εκπαιδευτικοί. Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Λάρισας ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν το ΙΕΚ Ακμή, το κοσμηματοπωλείο Χασαμπαλιώτης, το studio Mind your Body, το γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ, το γυμναστήριο Εν Σώματι En Somati, το κέντρο αισθητικής ΑΡΜΟΝΙΑ καθώς και όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες