Απόλλων Λάρισας

Νέα βαριά ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας – Ήττα με 6-0 από τον Θεσπρωτό!

Ακόμη μία βαριά ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Λαρισαίοι φιλοξενήθηκαν από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα για την 12η Αγωνιστική του Βορείου Ομίλου και ηττήθηκαν με 6 – 0.

Το ματς δεν αντέχει κριτικής βάσει και του σκορ το οποίο καταμαρτυρά την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον οι κυανόλευκοι του Βαγγέλη Στουρνάρα είναι σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να διαφανεί εάν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Στα του αγώνα, το σκο άνοιξε ο Δρίτσας στο 7′, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 47′ έκανε το 2 – 0. Το 3 – 0 πέτυχε ο Ρούσης στο 78′, το 4 – 0 πέτυχε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Τσιμόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέμπτο γκολ της ομάδα του Ρότσα πέτυχε και πάλι ο Ρούσης, ενώ το τελικό 6 – 0 διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνου στις καθυστερήσεις.

Οι Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μίγγος, Πανταζέλος, Χατζάκος, Οικονομίκος, Μπίκας, Δρίτσας.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Καλούσης, Διβανές, Νούσιος.

Πηγή: regista.gr

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις