ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βυθισμένη στο πένθος η Κοιλάδα Λάρισας για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Χλοψίδη – Αύριο το τελευταίο αντίο στον άτυχο 54χρονο

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ο 54χρονος Νίκος Χλοψίδης, σε ένα άνευ προηγουμένου τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό, στο ύψος του Αερινού.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε με ασύλληπτο τρόπο από τη ζωή, παρασυρόμενος από διερχόμενο φορτηγό. Ο Λαρισαίος οδηγός υπέστη βλάβη στο φορτηγό του. Σταμάτησε να ελέγξει τι συμβαίνει. Την ώρα που κατέβηκε από τη νταλίκα στο οδόστρωμα, προκειμένου να τοποθετήσει τον χαρακτηριστικό κώνο που ειδοποιεί τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα διότι κάτι έχει συμβεί, περνούσε το άλλο φορτηγό. Έπεσε πάνω στο όχημα και στον 53χρονο!

Ο Νίκος Χλοψίδης ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού, με καταγωγή από την Κοιλάδα Λάρισας. Είχε σπουδάσει γυμναστής στα χρόνια της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, ενώ εκεί είχε γνωρίσει και τη Σέρβα σύζυγό του με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Ωστόσο, για πολλά χρόνια εργάζονταν ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής, κάνοντας το δρομολόγιο Λάρισα – Αθήνα.

«ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ…»

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας Κώστας Κερμελίδης τόνισε πως «ήταν ένα καλό παιδί, έναν φίλο που ήταν ένα παιδί έξω καρδιά, που έκανε και δεχόταν πλάκα». «Ήταν πολλά χρόνια επαγγελματίας οδηγός και έκανε συνεχώς αυτό το δρομολόγιο. Ήταν έμπειρος, πιο παλιά έκανε ταξίδια και στο εξωτερικό, ήταν κοινωνικός, εξωστρεφής κάναμε παρέα. Είναι αδύνατο να πιστέψουμε πως δε θα τον ξαναδούμε».

ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου συγγενείς και φίλοι στον άτυχο 54χρονο, από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Κοιλάδας και ώρα 11.00 π.μ.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά Χρήστο Χλοψίδη, Άννα Χλοψίδη, τα αδέρφια Πασχάλη και Έλενα Χλοψίδη, τους γονείς Χρήστο και Ελένη Χλοψίδη, ξαδέρφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 10.30 π.μ., ενώ ο καφές και το γεύμα θα δοθούν στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες