ΛΑΡΙΣΑ

Ενδιαφέρουσα συνάντηση στο «Φρούριο» για τον «Θηλασμό: Από το Α ως το Ω» (φωτό – βίντεο)

Μια έκτακτη και παράλληλα ενδιαφέρουσα συνάντηση με κεντρικό θέμα «Θηλασμός: Από το Α ως το Ω» έλαβε χώρα σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας στον πολυχώρο «Φρούριο», στη Λάρισα από τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece.

Τη δωρεάν συνάντηση συντόνισε η σύμβουλος θηλασμού της LLL Greece κα Έλενα Γκίκα, η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και υποστήριξη των οικογενειών της κοινότητας, όλων όσων πλαισιώνουν τη δυάδα του θηλασμού και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τον θηλασμό.

Η συνάντηση απευθυνόταν σε θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, και όσους στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό ή επιθυμούσαν να ενημερωθούν γι’ αυτόν.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο (αρ. καταχώρησης στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: 156), που εκπροσωπεί στην Ελλάδα στο Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της Έλενας Γκίκα, συμβούλου της La Leche League Greece:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες