ΛΑΡΙΣΑ

Καραλαριώτου στην εκδήλωση του ΤΕΕ: Οι επιτυχίες των μαθητών πρέπει να αναγνωρίζονται δημόσια

«Η εκδήλωση αναγνώρισης της προσπάθειας και των κόπων των παιδιών των αγαπητών συναδέλφων μου, που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους αποτελεί ηθική υποχρέωση μας, προκειμένου να επιβραβευθεί και δημόσια η μεγάλη και πετυχημένη προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές στα δύσκολα και ιδιαίτερα χρόνια της πανδημίας. Ένα μεγάλο μπράβο στους αριστούχους, θερμά συγχαρητήρια στους γονείς. Η αποψινή βραδιά, τους ανήκει ολοκληρωτικά».

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, στην εκδήλωση ανάδειξης και επιβράβευσης της αριστείας, που διοργάνωσε το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Βαρνάς», στα γραφεία του Τμήματος, στη Λάρισα, επαναφέροντας τον θεσμό της βράβευσης των παιδιών των Μηχανικών που κατάφεραν παρά τις δυσκολίες της συγκυρίας να πετύχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τις χρονιές 2020, 2021 και 2022 και να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ξεκινώντας ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Η Λαρισαία πολιτικός- Μηχανικός ευχήθηκε στους μαθητές-πρωταγωνιστές της βραδιάς, ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια και τους παρότρυνε να κυνηγούν τα όνειρα τους, τα οποία και ομορφαίνουν τη ζωή του καθενός, όπως και με την ολοκλήρωση των σπουδών τους να επιστρέψουν στον τόπο μας, που τους πολύ τους έχει τόση ανάγκη. «Οι ευκαιρίες και το μέλλον είναι μπροστά σας. Η στήριξη της νέας γενιάς στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους καθηγητές για την άρτια προετοιμασία των μαθητών, αλλά και στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και ήταν συμπαραστάτες σε κάθε βήμα των παιδιών τους για τα οποία σήμερα καμαρώνουν.

Κλείνοντας, η κ. Καραλαριώτου συνεχάρη την Δ.Ε. του ΤΕΕ και τον πρόεδρο Νίκο Παπαγεωργίου για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ σχολιάζοντας την συμμετοχή των μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην τελετή βράβευσης, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ομοψυχία και τον δυναμισμό του κλάδου, χαιρετίζοντας την εξωστρέφεια και την μαχητικότητα της διοίκησης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες