Απόλλων Λάρισας

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα στην Θεσσαλονίκη

Στους έξι ανέμους σκόρπισε τον Απόλλωνα Λάρισας ο ΠΑΟΚ Β΄ του Πάμπλο Γκαρσία για την 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η αναμέτρηση δεν επιδέχεται κριτικής με τους νεαρούς του δικεφάλου να κάνουν «πάρτι» απέναντι στους Λαρισαίους. Πλέον οι Θεσσαλονικείς συγκατοικούν στην κορυφή του Βορείου ομίλου μαζί με τον Πανσερραϊκό, που πέρασε και από το Πολύκαστρο, κερδίζοντας με 0-2 τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο ΠΑΟΚ Β’ μπήκε δυναμικά στη νέα χρονιά, επικρατώντας με 6-1 του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ το σκορ στο ημίχρονο ήταν 5-0! Την αρχή στα γκολ έκανε ο Μιχαηλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-0 (στο 16’), ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Νικολάς Κουαλιάτα (ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ και στη συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ως 10άρι) με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0. Στο 28’ ο Γκορντεζιάνι με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 3-0, στο 35’ ο Χατζηστραβός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 45′, διαμόρφωσε το 5-0. Στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Σιατραβάνης μείωσε σε 5-1 και στο 69’ ο Μπράντονιτς διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος (75′ λ.τ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις