ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα πρώτα περιστατικά που έκαναν… ποδαρικό στο 2023 σε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Λάρισα – Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις

Στο καθήκον βρήκε η αλλαγή του χρόνου το προσωπικό των Υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στη Λάρισα, καθώς έπρεπε, όπως πράττουν πάντα εξάλλου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, εξασφαλίζοντας την προστασία και την φροντίδα τους.

Σε γενικές γραμμές η νύχτα ήταν ήσυχη στη Λάρισα χωρίς το μεγάλο περιστατικό τόσο για την Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική όσο και για το ΕΚΑΒ.

Σε ότι αφορά το ΕΚΑΒ το πρώτο περιστατικό για τη νέα χρονιά ήταν μια κλήση που έγινε στις 12.22’ ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα και αφορούσε μια λιποθυμία μιας 65χρονης γυναίκας η οποία έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις, της και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η δεύτερη κλήση έγινε στις 12.18’ και αφορούσε περιστατικό μέθης σε μαγαζί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας είχε μια πολύ ήρεμη νύχτα και δέχθηκε για τη Λάρισα μόλις μια κλήση ακριβώς με την αλλαγή του χρόνου, για φωτιά σε καμινάδα σπιτιού που βρίσκεται στην περιοχή του Δημοτικού Γηροκομείου.

Τέλος, η πρώτη κλήση που δέχθηκε η Άμεση Δράση (100), ήταν στη 1.30 π.μ. για εκτροπή αυτοκινήτου στην επαρχιακή οδό Πλατυκάμπου – Χάλκης, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές και όχι τραυματισμούς.

Αρκετές κλήσεις καταγράφηκαν επίσης γύρω στις 2 το πρωί και αφορούσαν καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες