ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές βράβευσε ο Γεωπονικός Σύλλογος (φώτο – βίντεο)

Τα παιδιά μελών του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος αλλά και εισήχθησαν σε Πανεπιστήμια, βράβευσε για 30η συνεχή χρονιά ο Γεωπονικός Σύλλογος το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.

Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακών βραβεύσεων λόγω της πανδημίας, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ξανά διά ζώσης, παρουσία βουλευτών του νομού, εκπροσώπων της Ιεράς Μητρόπολης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κώστας Γιαννακός τόνισε ότι “ο Γεωπονικός Σύλλογος εδώ και 35 χρόνια έχει παράδοση στο να τιμά τα παιδιά μελών του Συλλόγου μας, οπότε μετά από δύο χρόνια πανδημίας που οι βραβεύσεις έγιναν διαδικτυακά, ξαναγυρίσαμε πίσω και είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι που βρισκόμαστε σε μία μεγάλη αίθουσα και δίνουμε κίνητρο στα παιδιά για ένα καλύτερο μέλλον και μία καλύτερη χώρα μέσα απ΄ τα παιδιά μας”.

Παράλληλα ο κ. Γιαννακός αναφέρθηκε και στο ρόλο που διαδραματίζει ο Γεωπονικός Σύλλογος στην επίλυση του υδατικού προβλήματος της Θεσσαλίας με την ίδρυση της ΕΔΥΘΕ, επισημαίνοντας πως “όλο αυτό το κάναμε για έναν και μόνο λόγο: η οικονομία της Θεσσαλίας δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς να έχουμε αυτό το βασικό αγαθό”.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες