ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θαυμάσιο Όνειρο από τον Ελασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Ο πολυβραβευμένος Ελασσονίτης συνθέτης Σάκης Γκουζώνης επανέρχεται φέτος με το 15ο μουσικό άλμπουμ του που τιτλοφορείται Wonderful Dream (Θαυμάσιο Όνειρο).

Οι δέκα μουσικές συνθέσεις του νέου άλμπουμ είναι αφιερωμένες στα όνειρα που κάνουμε για το μέλλον. Σχετικά με το Wonderful Dream, ο Σάκης δήλωσε: «Αν θέλουμε να είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι, πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Είναι πολύ πιο πιθανό να μετανιώσουμε για τα πράγματα που δεν κάναμε παρά για τα πράγματα που κάναμε».

Ο Σάκης έγινε ευρύτερα γνωστός στα τέλη του 2007 μέσα από το MySpace, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο εκείνη την περίοδο. Μέσα από το MySpace, η μουσική του συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες φίλους διεθνώς. Στις 8.8.2008, ο Σάκης κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του με τίτλο First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 15 μουσικά άλμπουμ. Για τη μουσική του έχει βραβευτεί δέκα φορές σε Ελληνικούς και διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

Το νέο άλμπουμ του Σάκη με τίτλο Wonderful Dream διατίθεται μέσα από τον ιστότοπό του: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-wonderful-dream/

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις