Απόλλων Λάρισας

Ιστορική νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας, πήρε το Λαρισινό ντέρμπι!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τη Φιλιππούπολη, ο Ηρακλής Λάρισας επικρατώντας του Απόλλωνα Λάρισας με 0 – 2, για την 8η Αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 21’ να πάρουν προβάδισμα. Ο Συρεγγέλας πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Οικονομόπουλου σε σουτ του Λεσάι, γράφοντας το 0 – 1. Ο Ηρακλής έφτασε στο 59’ στο 0-2, όταν ο Τσιμίκας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Οικονομόπουλο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 64′ λόγω αποβολής του Καλούση, είχε την κατοχή και προσπάθησε να βάλει στα καρέ του, τον Ηρακλή, χωρίς όμως επιτυχία.

Αυτά τα δύο γκολ ήταν τα πρώτα τέρματα του Ηρακλή στην κατηγορία που έφεραν παράλληλα και την πρώτη νίκη του Ηρακλή Λάρισας στην Super League 2, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους εννιά βαθμούς.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος, Ντ’ Αγκοστίνο, Ντουλγέροφ, Μπαλογιάννης (88’ Μπεκιαρίδης), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης (88’ Χουμόλι).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπάτροβιτς (55’ Τασιούλης), Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Μπάμπης, Χριστίδης (75’ Ζαφειρίου), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας (82’ Καψάλης Σ.), Λεσάι (82’ Αλτάνης), Καμπέρης, Συρεγγέλας.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις