ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πάρτι κρατήσεων στα ξενοδοχεία του Βόλου και του Πηλίου – Στο 100% πλησιάζει η πληρότητα για τα Χριστούγεννα

Σε ημέρες του 2019 παραπέμπει η ζήτηση στους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς της χώρας, όπου η πληρότητα που καταγράφεται στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα τύπου Airbnb προσεγγίζει σε κάποιες περιπτώσεις το απόλυτο 100%.

Οι ορεινοί προορισμοί της ηπειρωτικής χώρας, με αιχμή το Πήλιο, την Αράχωβα, τα Καλάβρυτα, τα Ζαγοροχώρια και το Μέτσοβο, καθώς και όσοι διαθέτουν θεματικά πάρκα, όπως η Δράμα και τα Τρίκαλα, βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων ταξιδιωτών, με την πληρότητα για το 15νθήμερο των εορτών να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο γύρω στο 80% και κάποιες περιοχές να έχουν ήδη αγγίξει το 100% για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στον Βόλο και το Πήλιο το τριήμερο των Χριστουγέννων, οι πληρότητες των καταλυμάτων πρόκειται να αγγίξουν το 95%, ενώ η πλειονότητα των κρατήσεων αφορά σε τρεις διανυκτερεύσεις. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γ. Ζαφείρη, οι τιμές κυμαίνονται από 70 έως 120 ευρώ για τη βραδιά το άτομο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις και σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής, μπορεί να ανέβουν και αρκετά ψηλότερα.

Η Μακρινίτσα, η Πορταριά, η Βυζίτσα, ο Λαύκος, αλλά και η πόλη του Βόλου σηκώνουν το βάρος και φέτος, αποδεικνύοντας ότι και η ηπειρωτική Μαγνησία, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό στην Ελλάδα.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες