ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Τρόμος για 21χρονη – Απείλησε να την σκοτώσει σε περίπτερο αφού πρώτα την έκλεψε

Στη Νίκαια Λάρισας αφορούσε αυτή τη φορά το περίπτερο, υπάλληλος του οποίου έπεσε θύμα ληστή προχθές τα μεσάνυχτα. Ο άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα του περιπτέρου, έκλεψε τις εισπράξεις τις ημέρες και φεύγοντας, απείλησε λεκτικά την 21χρόνη υπάλληλο λέγοντάς της «αν πάρεις κάποιον άλλο τηλέφωνο θα σε σκοτώσω».

Για εκφοβισμό, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, αφού ό ληστής όταν μπήκε στο περίπτερο δεν φάνηκε να κρατούσε ή δεν έδειξε ότι κρατούσε κάποιο απλό ή μαχαίρι για να απειλήσει την υπάλληλο και να πετύχει τον σκοπό του.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – άγνωστος άνδρας φορώντας μαντήλι για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άνοιξε την πίσω πόρτα και εισέβαλε στο περίπτερο στην πλατεία της Νίκαιας στον Δήμο Κιλελέρ.

Ανοίγοντας το ταμείο αφαίρεσε χρηματικό ποσό, περίπου 600 ευρώ και τότε ρώτησε την υπάλληλο αν έχει άλλα χρήματα. Η 21χρόνη του απάντησε αρνητικά, με το ληστή να αρπάζει και ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ που βρισκόταν πάνω στο φορητό υπολογιστή. Μόνο φεύγοντας ο ληστής απείλησε φραστικά την 21 χρόνη λέγοντάς της πως «αν πάρεις κάποιον άλλο τηλέφωνο θα σε σκοτώσω», εκφοβίζοντας έτσι την υπάλληλο για να κερδίσει χρόνο – όπως εκτιμάται – διαφεύγοντας στη συνέχεια πεζός.

Τον δράστη να ζητούν αστυνομικοί του τμήματος Κιλελέρ που ερευνούν την υπόθεση. Να σημειωθεί πάντως ότι το τελευταίο διάστημα τα περίπτερα έχουν βρεθεί στο στόχαστρο ληστών, όπως έχει συμβεί στη Λάρισα, με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάζοντας πρόσφατα τις υποθέσεις, να προχωρά στην σύλληψη δράστη.

  • φωτο αρχείου
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες