ΛΑΡΙΣΑ

Με παράλληλες εκδηλώσεις στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων άνοιξε ο διήμερος Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών στη Λάρισα (φωτό)

Στη Λάρισα, και ειδικότερα στο κτίριο του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Campus “Γαιόπολις” (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας) διεξάγεται από σήμερα, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών 2022.

Ένας διαγωνισμός που τελείται υπό την διοργάνωση της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σκοπός του Διαγωνισμού που θα συνεχιστεί κι αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 11:00 – 20:00 είναι η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και η προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των μελών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού σήμερα διεξήχθησαν παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, εργαστήρια και στρογγυλά τραπέζια) ανοιχτές στο ευρύ κοινό.

Η συγκεκριμένη δράση δρομολογήθηκε στο πλαίσιο της πράξης ”Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση και το αυριανό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ΜΟΚΕ https://www.moke.uth.gr/

Επισημαίνεται πως ο διαγωνισμός υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των παρακάτω χορηγών:

  • Χρυσός Χορηγός: COSMOS ALUMINIUM A.E.
  • Χορηγοί σε είδος: eFood, ΕΨΑ Α.Ε., Ζυθοποιία Πηνειού, Χαλβάς Όλυμπος: Παπαγιάννης, Βιολάντα Cookies Α.Ε., Bollocks Cafe, Α.C. Kissavos – Packing House

Δείτε φωτογραφίες από τα παράλληλα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες