ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίων Κοινόν: Καλογιάννης κερνά…Καλογιάννης πίνει!

«Βολές» κατά του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη εξαπέλυσε η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» με αφορμή την σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σύσταση επιτροπής που θα έχει την ευθύνη του θεματικού “Πάρκου των Ευχών”. Αναλυτικά με ανακοίνωσή της η παράταξη γνωστοποιεί την αποχή της από την συνεδρίαση:

“Και ξαφνικά, την παραμονή της έναρξης λειτουργίας του «Πάρκου των Ευχών» καλούμαστε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (!) για την σύσταση επιτροπής που θα έχει την ευθύνη για την διοργάνωση, την λειτουργία και την διαχείριση του θεματικού πάρκου.

Δηλαδή ο κ. Καλογιάννης έχοντας ήδη προβεί σε σωρεία απευθείας αναθέσεων, με «κριτήρια» που μόνο αυτός γνωρίζει, αναζητεί «συνενόχους» για να καλύψει την προχειρότητα και την αδιαφάνεια που τον χαρακτηρίζουν. Πιστός στις ολοκληρωτικές ιδέες με τις οποίες γαλουχήθηκε αλλά και την αλαζονική και αυταρχική του συμπεριφορά, σήμα κατατεθέν του, δεν τηρεί ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα, με ενέργειες στα όρια της νομιμότητας.

Ενώ υπήρχε επαρκής χρόνος όλο αυτό το χρονικό διάστημα, απέφυγε επιμελώς να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να συζητηθούν οι προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων, επιλέγει με κατεπείγουσα διαδικασία την άκρως προσχηματική συνεδρίαση της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής.

Η «Λαρισαίων Κοινόν» δηλώνει ότι στηρίζει κάθε εκδήλωση και δράση που στοχεύουν στην ανάδειξη και προβολή της Λάρισας. Δεν είμαστε όμως διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε και να συναινέσουμε στην απαράδεκτη αυτή τακτική του κ.Καλογιάννη και φυσικά δεν θα συμμετάσχουμε στην παρωδία της σημερινής συνεδρίασης.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες