ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Λουκέτο» σε τράπεζα στη Λάρισα – «Στα κάγκελα» οι υπάλληλοι που «φωνάζουν» έξω από το κατάστημα (φωτο – βίντεο)

Το ένα μετά το άλλο βάζουν «λουκέτο» καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς ανά την Ελλάδα με τους υπαλλήλους να βρίσκονται στα «κάγκελα». Το κατάστημα της τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στη Λάρισα, θα κλείσει οριστικά τις πόρτες του στις 6 Δεκεμβρίου, με τους υπαλλήλους του, δέκα στον αριθμό, να διαμαρτύρονται αυτή την ώρα, το πρωί της Τρίτης έξω από το κατάστημα ανησυχώντας για το αν και που θα γίνει η απορρόφηση τους.

Όπως σημειώνουν οι διαμαρτυρόμενοι, μέχρι τέλος του 2023 αναμένεται να κλείσουν άλλα 100 υποκαταστήματα της τράπεζας Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα, ενώ δεν έχει γίνει λόγος για απορρόφηση των εργαζομένων. Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετέχουν και δυο μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς από την Αθήνα.

Σήμερα εξάλλου η απεργία των υπαλλήλων της εν λόγω τράπεζας είναι γενική σε όλη την χώρα με την στήριξη της ΟΤΟΕ ενάντια στον σχεδιασμό της διοίκησης, που θέλει «ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας να γίνει, στοχεύοντας τους εργαζόμενους», όπως τονίζουν οι υπάλληλοι σε ανακοίνωσή τους.

Δείτε στο βίντεο τι δηλώνει ο Φώτης Μπέλλος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Πειραιώς για το κλείσιμο Τράπεζας:

Δείτε φωτογραφίες:

Νικόλας Σελητσιανιώτης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες