ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σε ρυθμούς Black Friday σήμερα η Λάρισα – Οι ελκυστικές τιμές περιμένουν τους Λαρισαίους – Η σύσταση του Εμπορικού Συλλόγου

Η 25η Νοεμβρίου έφτασε, η μέρα που ορίστηκε φέτος, καθώς είναι η τελευταία Παρασκευή του μήνα, ως η Black Friday, δηλαδή εκείνη η ημέρα του χρόνου που αναμένουν με αγωνία πολλοί καταναλωτές κατά την οποία μπορούν να αγοράσουν μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ωστόσο αυτός ο θεσμός θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές καθώς δεν υπάρχουν φέτος οι καθιερωμένες ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου όπως ίσχυε έως τώρα, διότι καταργήθηκαν.

Τα ηλεκτρικά ήδη όπως κάθε χρόνο θα έχουν την τιμητική τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Λαρισαίοι δεν θα επιλέξουν να αγοράσουν και άλλα είδη όπως ρουχισμό, υποδήματα και διάφορα οικιακά είδη.

Την προσοχή καταναλωτών και καταστηματαρχών εφιστά ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Την προσοχή των καταναλωτών  αλλά και των εμπόρων όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων στη διάρκεια της«Black Friday» και της «Cyber Monday», εφιστά με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, αναφέροντας τα εξής:  “Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, η «Black Friday» και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, η «Cyber Monday», οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται στις τακτικές εκπτώσεις, αλλά πρόκειται για προωθητικές ενέργειες  που αναμένεται να τονώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον μιας και οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να βρουν μία μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Εφιστούμε την προσοχή και στους καταναλωτές και στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα. Για πρώτη φορά φέτος, επιτρέπονται οι προσφορές στο σύνολο των προϊόντων του κάθε καταστήματος.

Όσον αφορά στη λειτουργία των καταστημάτων, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, σύμφωνα και με την απόφαση της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας και των Εμπορικών Συλλόγων του νομού,  δηλώνει την έντονη αντίθεσή του ως προς την συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες