ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση ευαισθητοποίησης των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την έμφυλη βία

Στα πλαίσια της ημέρας για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Λάρισας του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, διοργανώνουν στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, την Παρασκευή 25.11.2022, στις 12:00 π.μ. συνάντηση ενημέρωσης / ευαισθητοποίησης των εργαζομένων του Νοσοκομείου σε ζητήματα έμφυλης βίας.

Στη συνάντηση οι ομιλήτριες από το Συμβουλευτικό Κέντρο, κα Φανή Μουστάκα, Ψυχολόγος και κα Ρένα Μουρουγιάννη, Κοινωνική Λειτουργός θα αναλύσουν τον ορισμό της βίας κατά των γυναικών, τις μορφές και τα είδη, τα σημάδια αναγνώρισης, και ποιες είναι οι υπηρεσίες του Κέντρου.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Λάρισας εντάσσεται στις υποστηρικτικές δομές του Δικτύου για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ). Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής στήριξης σε γυναίκες θύματα βίας ή / και πολλαπλών διακρίσεων από εξειδικευμένο προσωπικό (σύμβουλο υποδοχής / διοικητικό προσωπικό, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και νομικό σε συνδυασμό με την πανελλαδικής εμβέλειας Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες