ΛΑΡΙΣΑ

Προσφορά ρουχισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Είδη ρουχισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε το κατάστημα Calze-Calze με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα είδη παρέδωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κα Άννα Πανάγια η οποία επεσήμανε ότι με την προσφορά αυτή θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και διαφημίσεων κος Μιχάλης Αναστασίου και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Θοδωρής Γαντζούδης οι οποίοι ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν την ιδιοκτήτρια για την προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες