ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σε ρυθμούς Black Friday οι Βολιώτες – «Να κάνουν έρευνα αγοράς οι καταναλωτές»

Σε ρυθμούς Black Friday κινούνται οι Βολιώτες με τις προσφορές (μικρές και μεγάλες) να έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες σύμφωνα με την ελληνική πραγματικότητα της “Μαύρης Παρασκευής” στη χώρα μας.

Το τριήμερο από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οπότε και θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά αναμένεται η κορύφωση των προσφορών της Βlack Friday, από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ακολουθεί η Cyber Monday για να ολοκληρωθεί μια εκπτωτική περίοδος σχεδόν 15 ημερών.

Το TheNewspaper.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας, κ. Αλέξανδρο Κουτσελίνη, ο οποίος τόνισε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις διαφημίσεις και πριν προχωρήσει σε αγορές να κάνει έρευνα αγοράς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Το μονό που λέμε στους καταναλωτές είναι ότι δεν πρέπει να μας επηρεάζουν οι διαφημίσεις και οι δήθεν προσφορές. Να μην αγοράζουμε πράγματα τα οποία δεν χρειαζόμαστε. Εάν είχαμε στο πρόγραμμα να κάνουμε μία συγκεκριμένη αγορά αυτό το διάστημα, πρέπει να κάνουμε πρώτα έρευνα αγοράς και να δούμε εάν πράγματι υπάρχει κάποια ευκαιρία και να την «εκμεταλλευτούμε».

Το βασικό είναι άμα χρειαζόμαστε να αγοράσουμε κάτι, και δεύτερον να δούμε την τιμή του προϊόντος πριν την προσφορά και την τιμή μετά την προσφορά και να δούμε».

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες