ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: Από εδώ απέδρασε ο 38χρονος κρατούμενος… σπάιντερμαν στη Λάρισα!

Ως άλλος κινηματογραφικός… σπάιντερμαν ο 38χρονος Λαρισαίος κρατούμενος των Φυλακών Λάρισας, κατάφερε να αποδράσει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, από δωμάτιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας όπου νοσηλεύονταν φρουρούμενος. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, ο δραπέτης – πλέον – ήταν εξαιρετικά ριψοκίνδυνος αφού ρίσκαρε να κατέβει από ύψος μέσω μίας υδρορροής!

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ της Πέμπτης, όταν σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές στη Λάρισα, για απόδραση κρατούμενου από θάλαμο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο κρατούμενος νοσηλεύονταν φρουρούμενος σε κανονικό μονόκλινο θάλαμο και όχι στον ειδικό θάλαμο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει ποσότητα χλωρίνης και μάλιστα η κατάστασή του κρινόταν ιδιαίτερα σοβαρή. Ο 38χρονος νοσηλευόταν ήδη για μια εβδομάδα και βάσει πληροφοριών αναμενόταν να λάβει εξιτήριο την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς η υγεία του είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 38χρονος κατάφερε να λύσει τις χειροπέδες που του είχαν φορέσει και εν συνεχεία να φύγει από το παράθυρο, χρησιμοποιώντας τη σωλήνωση της υδρορροής του νοσοκομείου!

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο 38χρονος ο οποίος έχει στην… πλάτη του καταδίκες για βαριά ποινικά αδικήματα. Μάλιστα εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών και κρατούνταν από τις αρχές του Αυγούστου στις Φυλακές της Λάρισας. Ο 38χρονος είναι γεννημένος στη Λάρισα ενώ κατοικούσε στο Ζεφύρι της Αττικής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες