ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Η διαρροή άργκον ανησυχεί τις Αρχές – Αποκλείστηκε όλη η περιοχή όπου σημειώθηκε το τροχαίο με το βυτιοφόρο (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των Αρχών μετά την ανατροπή βυτιοφόρου που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Λάρισα, καθώς υπάρχει μικρή διαρροή του υλικού άργκον η οποία ανησυχεί τις Αρχές.

Το συγκεκριμένο υλικό χαρακτηρίζεται επικίνδυνο και υπάρχει η πιθανότητα να είναι και εύφλεκτο. Οχήματα της Πυροσβεστικής έκαναν ρίψη 12 τόνων νερού και αφρού από μακρινή απόσταση και αναμένεται κι άλλο βυτιοφόρο για να κάνει την μετάγγιση του υλικού.

Αναμένεται επίσης και ο ειδικός της εταιρίας προκειμένου να ανοίξει τις αντλίες για να γίνει με ασφάλεια η μετάγγιση.

Στο μεταξύ αποκλείστηκε όλη η περιοχή στον ΠΑΘΕ και στον παράδρομο του Μακρυχωρίου σε μεγάλη ακτίνα, ενώ διακόπηκαν και όλα τα δρομολόγια των τρένων.

Δείτε το βίντεο:

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες