ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης σε μία λαμπρή προσωπικότητα του νομικού κόσμου της Λάρισας, τον αείμνηστο Γιάννη Διαμαντή (φωτό – βίντεο)

Έναν διακεκριμένο ποινικολόγο που αποτέλεσε μία λαμπρή προσωπικότητα με την ευρεία έννοια του όρου, τον αείμνηστο Γιάννη Διαμαντή, τίμησε το βράδυ της Παρασκευής ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου παρουσία πλήθος νομικών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών της πόλης.

«Ο Ιωάννης Διαμαντής υπήρξε εμβληματικό μέλος του Συλλόγου μας, διακεκριμένος ποινικολόγος και έχαιρε καθολικής εκτίμησης. Πέραν τούτου υπήρξε και μία λαμπρή προσωπικότητα με την ευρεία έννοια του όρου» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος.

Δείτε τι δήλωσε:

Σε ότι αφορά στην εκδήλωση, μίλησαν η Δικηγόρος Λάρισας Ηλιάνα Νάνου και ο φιλόλογος Αριστοτέλης Παπουτσής για τον άνθρωπο και δικηγόρο Ιωάννη Διαμαντή, ενώ στη δεύτερη ενότητα που τιτλοφορούνταν «νομικές ενασχολήσεις» ως οφειλόμενη τιμή στη μνήμη του διακεκριμένου ποινικολόγου, ακολούθησαν οι νομικές εισηγήσεις του Λαρισαίου Δικηγόρου Αθηνών Ζήση Κωνσταντίνου με θέμα «Ο ρόλος του Δικηγόρου στην ποινική δίκη» και του Καθηγητού Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Λάμπρου Μαργαρίτη με θέμα «Αναίρεση της απόφασης κατά το σκέλος της ποινής και ελαφρυντικές περιστάσεις».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες