ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δύο πανελλήνιες διακρίσεις για τη Βολιώτισσα γυμνάστρια Μάγδα Σαμαρά

Ο διαγωνισμός «μπικίνι» δημιουργήθηκε ως μια κατηγορία με πολύ λιγότερη έμφαση στη μυϊκότητα για να προσεγγίσει ακόμη περισσότερες γυναίκες στον κόσμο των διαγωνισμών Σωματικής Διάπλασης. Στην κατηγορία fitness μπικίνι ζητείται αδύνατο και καθαρό σώμα καθώς οι διαγωνιζόμενοι βαθμολογούνται με βάση την αναλογία, τη συμμετρία, την ισορροπία, το σχήμα των μυών και την σκηνική παρουσία & την αυτοπεποίθηση.

Η Μάγδα αποτελεί την μοναδική γυναίκα αθλήτρια που δραστηριοποιείται ενεργά στο αγωνιστικό κομμάτι του fitness, φέρνοντας διακρίσεις στην πόλη μας. Αφού διεκρίθη, κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία Bikini Fitness Women 24-34 ετών έως -66cm, συμμετείχε επίσης στις 15-16 Οκτωβρίου με επιτυχία και σε επόμενο διαγωνισμό, και συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μυϊκής Διάπλασης, Fitness & Άρσης Δραμιών 2022, αναγνωρισμένο από την πανελλήνια ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης & fitness και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η νεαρή Βολιώτισσα κατέκτησε και εκεί πανελλήνια διάκριση, κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία Bikini Fitness γυναικών 24-34 ετών -66cm.

Η Μάγδα Σαμαρά είναι ετών 25, απόφοιτη ΣΕΦΑΑ με ειδικότητα στην ειδική αγωγή και περαιτέρω επιμορφώσεις με πολυετή εμπειρία στον χώρο του fitness ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Πλέον διαθέτει το προσωπικό της στούντιο γυμναστικής «Moove Fitness Boutique Studio» στην Δημάρχου Γεωργιάδου 106 με Κοραή στον Βόλο.

Υπό την επίβλεψη και προπονητική του Μανώλη Καραμανλάκη και την διατροφική καθοδήγηση της διαιτολόγου Σοφίας Σαμαρά («DietGnosis Βόλος») , σε χρονικό διάστημα 10 μηνών κατάφερε με απαιτητική προπόνηση και διατροφή να φθάσει τα δεδομένα της κατηγορίας και να διακριθεί. Ως στόχους έχει θέσει περαιτέρω διακρίσεις αλλά και να εμπνεύσει και να μυήσει περισσότερο κόσμο στον χώρο της άθλησης.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες