ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποκάλυψη onlarissa.gr: Λαρισαίος στη λίστα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη!

Λαρισαίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 212 άντρες που φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα εκείνων που επικοινώνησαν με την 12χρονη, η υπόθεση βιασμού της οποίας συγκλονίζει εδώ και εβδομάδες το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr, πρόκειται για 40χρονο η ενασχόληση του οποίου ανήκει στην «επαγγελματική ελίτ», ενώ εργάζεται στην Αθήνα.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το «βάθος» της εμπλοκής του, αν δηλαδή μπαίνοντας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα γνωριμιών, τι διημείφθη στη συνέχεια, αν αντάλλαξε προσωπικά δεδομένα, φωτογραφίες, βίντεο, αν έκανε ραντεβού κλπ.

Σημειώνεται πως προτεραιότητα των αρχών από τη συγκεκριμένη λίστα είναι αφενός αν αναγνωριστεί κάποιος που συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, αν έχει γίνει επιβεβαιωμένο ραντεβού με την 12χρονη ή αν έχει γίνει διαρροή πορνογραφικού υλικού.

Πάντως οι αποκαλύψεις για την επίμαχη λίστα δεν έχουν τελειωμό, καθώς περιλαμβάνουν υπεράνω πάσης υποψίας άτομα, όπως και ο 40χρονος Λαρισαίος επιστήμονας.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες