ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απίθανος ΚΟΚ: Πήγε κομμωτήριο, προκάλεσε «έμφραγμα» στο κέντρο της Λάρισας, αλλά έφυγε κυρία μόλις με μία κλήση 40 ευρώ!

Στα παράδοξα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που ουκ ολίγες φορές έχουν επισημανθεί από τους ανθρώπους που τον εφαρμόζουν, τους ίδιους τους αστυνομικούς, συγκαταλέγεται και το πρόσφατο απίθανο περιστατικό στο κέντρο της Λάρισας, με πρωταγωνίστρια μία οδηγό.

Η κυρία άφησε το όχημά της στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά, για να πάει – όπως προέκυψε στη συνέχεια – στο ραντεβού που είχε κλείσει στο κομμωτήριο!

Ωστόσο, το αυτοκίνητό της εμπόδιζε τη διέλευση των οχημάτων, προκαλώντας κυριολεκτικά μποτιλιάρισμα σε ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου!

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο, αλλά όπως πληροφορήθηκε το onlarissa.gr δεν «πήραν πινακίδες» καθώς για τη συγκεκριμένη παράβαση, δεν προβλέπεται! Έτσι, η οδηγός που αποχώρησε εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων από τους δεκάδες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο (δείτε βίντεο παρακάτω) έφυγε σαν… κυρία με μία κλήση μόλις των 40 ευρώ! «Ακόμη κι αν σχηματίζαμε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, σε λιγότερο από μία ώρα στην Τροχαία θα είχε αθωωθεί» σχολίαζε με νόημα στο onlarissa.gr έμπειρος αστυνομικός.

Βέβαια δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο «παράλογο» ενός Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που βρίθει παραλογισμών…

Δείτε το βίντεο από το συμβάν στο κέντρο της Λάρισας:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες