ΛΑΡΙΣΑ

ΠΑΣΟΚ Λάρισας: “25η Οκτώβρη, παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ημέρα που η Φώφη Γεννηματά κλείνει ένα χρόνο μακριά μας”

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Λάρισας για την αυριανή εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται στη Κεντρική Πλατεία της πόλης, επισημαίνονται τα εξής:

“Για όλες τις γυναίκες που μάχονται γενναία, για κάθε συμπολίτη μας σε ανάγκη, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λάρισας και ο Αιμοδοτικός Σύλλογος “Φώφη Γεννηματά” θα βρίσκονται αύριο στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας πραγματοποιώντας την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Στα πλαίσια της οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης παραβρέθηκε στην πόλη μας το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και στενός συνεργάτης της αείμνηστης προέδρου κ. Παύλος Χρηστίδης.

Αρχικά, επισκέφθηκε το Κουτλιμπάνειο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και το Παράρτημα ΕΚΑΒ Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για προβλήματα, ειδικές ανάγκες και δυσλειτουργίες των δομών υγείας της περιοχής μας.

Για μια ακόμη φορά τάχθηκε στο πλευρό των νοσηλευτών και των ιατρών, υπενθυμίζοντας την πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για αναγνώριση των βαρέων και ανθυγιεινών και στέλνοντας συγχρόνως μήνυμα στην κυβέρνηση ότι έχει τάξει πολλά στους υγειονομικούς και συνεχίζει να μην κάνει πράξη τις υποσχέσεις της.
Ιδιαιτέρως τόνισε ότι η υγεία δεν πρέπει να μετατραπεί σε είδος πολυτέλειας.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να δωρίσουν το αίμα τους και να αφιερώσουν ελάχιστο χρόνο για να βοηθήσουν όσους είναι σε ανάγκη.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες