ΛΑΡΙΣΑ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Λάρισας ο Οδ. Μπόρος

Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων ορκίστηκε σήμερα το πρωί ο κ. Οδυσσέας Μπόρος, ενώπιον του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

Ο κ. Μπόρος ο οποίος εξελέγη με την παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν»,  καταλαμβάνει τη θέση παραιτηθέντος συμβούλου κ. Αλέξανδρου Νάρη.

Ο Οδυσσέας Μπόρος, γεννημένος στο Αλύκο της Βορείου Ηπείρου, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των κατασκευών στη Λάρισα. Επιπλέον, είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο Πύρρος», της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας, και μέλος της Δ.Ε της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν». Έχει έντονη κοινωνική προσφορά στην περιοχή μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την διάθεση πλήρως εξοπλισμένου οικίσκου για στέγαση σεισμόπληκτης οικογένειας στην κοινότητα Ραχούλας. Ο κ.Μπόρος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα εργαστεί για την ενίσχυση των δεσμών με την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, την ονοματοθεσία πλατείας Βορείου Ηπείρου ως σημείο διαρκούς συλλογικής μνήμης που θα αντικατοπτρίζει τη σχέση της τοπικής κοινωνίας με την ιστορία των Κοινοτήτων που την αποτελούν και την δημιουργία της Βορειοηπειρωτικής Εστίας που θα λειτουργεί ως κυψέλη πολιτισμού, ως ένας χώρος που θα στοχεύει στην διάσωση και προαγωγή των εθίμων, των παραδόσεων και λαογραφικών στοιχείων και θα αποτελέσει τον σύνδεσμο των Βορειοηπειρωτών της Λάρισας με την πατρογονικές εστίες. Ο απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος κ.Αλέξανδρος Νάρης δήλωσε ότι είναι σίγουρος για την επιτυχή θητεία του του κ.Μπόρου. Τέλος, ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» κ. Κώστας Βαϊούλης δήλωσε ότι η εναλλαγή στην θέση του δημοτικού συμβούλου δείχνει τον κινηματικό χαρακτήρα της παράταξης, δηλαδή ότι η θέση είναι το μέσον για την ενεργοποίηση νέων ανθρώπων με γνώσεις και διάθεση για προσφορά, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την επίλυση προβλημάτων του Δήμου Λαρισαίων

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες